Pressemeddelelse

TotalAutoService Virum bliver AutoMester E+: Har den grønne omstilling for øje.

Centralt i den nordsjællandske by Virum finder man TotalAutoService Virum, der siden 2016 har været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet den 1. juli 2023 opnåede E+ status betyder blandt andet, at værkstedet har den grønne omstilling for øje og også servicer el- og hybridbiler.

Siden barnsben har Chris Øverup haft stor interesse for biler og mekanik, sandsynligvis på grund af sin opvækst med en far, der var mekaniker. Det er en interesse, der har varet ved, og i dag udlever Chris sin drøm som indehaver af TotalAutoService Virum på ottende år. Derfor er det også vigtigt for ham at fremtidssikre sit værksted og sørge for at følge med tiden - ikke kun for sig selv og sine fire ansatte, men i høj grad også for kundernes skyld. Værkstedsejeren glæder sig derfor over, at værkstedet i Virum blev en del af AutoMester E+ per 1. juli.

“Det betyder meget, at vi nu kan vise kunderne, at vi også er til at tage godt hånd om deres el- og hybridbiler, og at vi kan tilbyde alle de nødvendige ydelser og vejledninger hertil, som f.eks. E+ Vejhjælp,” fortæller Chris Øverup, der har været uddannet personvognsmekaniker i 18 år.

Speederen i bund på den grønne omstilling
Siden den spæde start i 2016 har Chris Tommy Øverups værksted været en del af AutoMester-kæden, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. 1. juli i år tog han del i AutoMester E+ konceptet, hvilket bl.a. betyder, at han kan skilte med E+ ydelser som service og reparation af el- og hybridbiler, E+ vejhjælp, vejledning om grønnere kørsel og meget mere.

“Som selvstændig i autobranchen er det afgørende, at man følger med tiden og sørger for at efteruddanne sig så godt som muligt. Det er særligt vigtigt med henblik på den grønne omstilling, og hvordan vi bedst muligt bidrager til den. Det er selvfølgelig lettere at sikre sig, når man er en del af en stærk kæde som AutoMester E+,” fortæller han.

Udover de mange nye ydelser medfører det at være en del af AutoMester E+ også et samarbejde med landsorganisationen Plant et Træ. Samarbejdet indebærer, at AutoMester E+ værksteder giver et bidrag til Plant et Træ for hvert serviceeftersyn, de udfører. Takket være deres mange kunder har AutoMester E+ allerede været med til at plante fire skove i Danmark. Det er indtil videre blevet til en på Sjælland og tre i Jylland.

Om AutoMester E+
Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på jorden. Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig sikre grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E+ står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed. Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, vejledning omkring grønnere kørsel, samt miljøforbedringer.

Telefon & Mail

45858000

chris@totalautoservice.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder