Profil

Total Autoservice i Virum, har i de sidste 35 år, serviceret og hjulpet bilejere i Virum og omegn. Vi er er et lille uautoriseret værksted, som ikke er fastlåst til specifikke fabrikater, leverandører og arbejdsgange, hvilket gør at vi kan udnytte vores brede erfaring og sunde fornuft fra opgave til opgave.

Vores erfaring dækker alt fra personbiler til varevogne, og fra helt gamle veteranbiler til fabriksnye modeller.

Alle reparationer og skader bliver forsøgt løst på den mest rationelle måde, set i forhold til bilens stand og alder – og altid med øje for, at det skal være billigst muligt for kunden, men dog stadig i en kvalitet som vi kan stå inde for. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og vil hellere sige nej tak til en opgave, end at udføre en reparation halvhjertet. Vi kan og vil stå inde for, at alle biler som forlader vores værksted, er lavet efter aftalen og i en stand, som vi fagligt er stolte over at lægge navn til.

Vi ved hvad vi taler om og vi ved hvad der skal skrues på, for at knække koden. Så kontakt os, næste gang din bil kræver en kærlig mekanisk hånd. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Håber vi ses!

Chris Øverup

Direktør

Jimmi Lings

Mekaniker